Pstruh po mlynářsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 025 kJ / 1 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,77 g |
Tuky | 133,24 g |
Vláknina | 12,08 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,41 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2023 14:30
Jsem ráda, že se tady ten recept objevil. Sama jsem ho někde ztratila.
O houbách "mlynařkách" nic nevim.
Ja jsem někde četla informací, že "po mlynářsku" je to kvůli balení v mouce.
O houbách "mlynařkách" nic nevim.
Ja jsem někde četla informací, že "po mlynářsku" je to kvůli balení v mouce.
27. 2. 2013 13:56
Váš recept je neúplný a patří se do mouky namíchat sušené v hmoždíři na prach drcené bílé houby jménem mlynářky.
11. 2. 2013 15:59
Udělali jsme si jen takovou"chuťovečku"bez ničehoPosílám foto a bodík+16
27. 9. 2010 04:42
8. 11. 2009 13:00
Dávám bodíka a jdu vařit už se na ně moc těším - koukají tu na mě rybičky
16. 6. 2009 19:38
Dávám bod, taky dělám, ale do mouky přidávám červenou papriku - jen aby byla mouka růžová.S Bibi souhlasím s tím citrónem.
16. 6. 2009 17:47
Moc hezký recept na rybičku, zas tak moc jich tady není a věřím, že to brzy někdo vyzkouší. Třeba já+
16. 6. 2009 16:17
Moc děkuji za bodík. Ty dva citrony ten jeden vymačkáš natoho pstruha a ten druhý je jen na ozdobu
16. 6. 2009 16:14
Velmi dobře znám tento recept a na chatě jsme to baštili velmi často a říkali jsme: Uděláme mlynáře, ale 2 citrony to teda nee Jinak ti dám bodíkapstruh je moc dobrá rybka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 17 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 17 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 4 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 7 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 7 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 10 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 10 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 10 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Pudinkové cukroví: Podobá se lineckému, ale má výraznější chuť i vůni
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: pstruh po mlynarsku v troube příloha k pstruhovi příloha ke pstruhovi ryba po mlynářsku pstruh recept příloha ke pstruhu pstruh příloha pstruh po mlinářsku pstruh na citronu příloha k pstruhu pstuh po mlynářsku po mlynářsku pstruh na citronech pstruh pstruch po mlynářsku pstruh recepty pstruh po mlynařku přílohy ke pstruhovi prílohy k pstruhovi pstruh v troubě
Suroviny: pstruh, citron, sůl, mouka hladká, ghee, máslo, petrželka
Pstruh po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgYW
9 názorů